Pogosta vprašanja

Tu so zbrana najpogosteje zastavljena vprašanja. Prosimo vas, da si jih preberete, preden nas kontaktirate. 

Prejeto blago lahko vrnete v  8 dneh

Prejeto blago lahko vrnete v osmih dneh. Blago morate vrniti v enakem stanju kot ste ga prejeli. To pomeni, da ovojnina izdelka ne sme biti odprta, oz. poškodovana. Priložite tudi vaše podatke in številko naročila.   

Prosimo bodite pozorni na to, da morate sami poravnati stroške vračila blaga.

Zastopnik TENA izdelkov v Sloveniji

TENA zdelke v Sloveniji, ekskluzivno zastopa podjetje Simps’S d.o.o., Motnica 3, 1236 Trzin, ID št.: SI15531660.  Simps’S d.o.o tudi obdela preko spleta, v TENAtrgovini naročene izdelke in jih odpošlje naročnikom. Prosimo preberite tudi razdelek pogoji poslovanja , če se odločite za naročilo blaga preko spleta. 

Cene

Vse cene v TENAtrgovini so v evrih z DDV.  Pridržujemo si pravico do sprememb cen, ki so posledica novih cen izdelkov, sprememb davčnih predpisov, povišanja cen transporta in poštnih storitev, splošnega povečanja stroškov ipd.  Pridržujemo si tudi pravico do napak v besedilu.

Naročene izdelke boste s pošto prejeli na dom.

Potrditev naročila

Priporočamo vam, da si po zaključku naročila v TENAtrgovini natisnete potrditev vašega naročila, ki ga boste prejeli po e-mailu. V paketu, ki vam bo dostavljen boste prejeli račun, ki ga boste potrebovali v primeru reklamacije.  

Vprašajte nas

Veseli bomo vašega klica. Pokličite nas od ponedeljka do petka, od 8.00 do 15.00 ure, na telefonsko številko 080 1099. Imejte pripravljeno številko vašega naročila, ko nas pokličete. Na ta način ga bomo hitreje našli in vam pomagali. Lahko pa nam tudi pišete po elektronski pošti. V sporočilu prosimo navedite številko vašega naročila, vaše ime in priimek ter naslov.

Simps’S d.o.o., Motnica 3, 1236 Trzin, Slovenija

E-mail:  info@simpss.si

Izdelki

Ali lahko dobim brezplačen vzorec, preden oddam svoje naročilo?
Vzorce nekaterih naših izdelkov lahko naročite na telefonsko številko 080 10 99.

Kako opraviti nakup?

Vodič - po korakih

Izberite količino, ki jo želite in kliknite modro oknece ‘ Dodaj   v košarico’

Če želite pregledati, oziroma spremeniti naročene izdelke  v vaši košarici, kliknite okence     ‘Nakupovalna košarica’  na vaši levi 

Želite nadaljevati nakup?

Če želite nadaljevati...

V košarici zgoraj, levo, kliknite ‘Nadaljujte  nakup’

Če se že nahajate v košarici, kliknite modro okence ‘Dodaj izdelek, sprazni košarico ali zaključite nakup’

Novi kupci: Vnesite podatke o plačilu in dostavi. Preberite stran "Zasebnost in pravnost" ter  v modrem okencu potrdite, da se strinjate z vsebino.  Nato kliknite oranžno  okence ‘Shrani in nadaljuj’.

Registrirani kupci: Vpišite vaš e-mail naslov in geslo

Korak 1: Dostava

Naročeno blago v nevtralni embalaži vam bo na dom dostavila pošta, v 2 do 5 dneh po oddaji  naročila. V primeru, da vas ne bo doma boste prejeli obvestilo, s katerim  lahko paket prevzamete na vaši pošti.

Korak 2: Plačilo

Blago lahko plačate po poštnem povzetju ali z kreditnimi karticami: VISA, Karanta ali MasterCard. Plačilo z kreditnimi karticami opravi Bankart po zaščiteni povezavi.

Korak 3 : Potrditev 

Dostava

Nudimo vam brezplačno dostavo za vsa naročila nad 20€

Za vsa naročila v znesku, ki je manjši od 20 € se zaračunajo stroški dostave v vrednosti 3,5€

Blago bo dostavljeno v 2-5 delovnih dnevih

Naročeno blago vam bo  dostavljeno v 2-5 delovnih dnevih, po oddaji vašega naročila (datum oddaje naročila ni vštet v čas dostave). 

Dobavljamo samo v Sloveniji 

Izdelkov iz TENAtrgovine ne dostavljamo v tujino. 

Plačilo

Plačate lahko po povzetju ali s kreditnimi karticami Visa, Karanta ali MasterCard. Plačilo s kartico poteka preko kodirane, varovane povezave, neposredno od vas do podjetja Bankart, ki realizira plačilo.

 V primeru, da boste želeli opraviti plačilo s kreditno kartico, bo vzpostavljena varna povezava z Bankartom. Vnesli boste številko kartice, datum veljavnosti  in kontrolno kodo. Transakcija je brezplačna, vse provizije poravnamo mi. Ves pretok informacij je zaščiten, kar pomeni, da so podatki kodirani med pošiljanjem od vašega spletnega brskalnika do spletnega strežnika, zunanji posegi niso mogoči. Podatke, ki ste jih vnesli prejme samo Bankart. Naše podjetje nima vpogleda, zato ne moremo imeti nobenih podatkov o vaši kartici, oz. jih uporabiti.

Račun

Zakaj se je dobro registrirati na vaši spletni strani?
Registracija na spletni strani TENA Trgovina vam olajša vse bodoče nakupe, saj vam tako ni treba vsakič znova vnašati svojih podatkov. Med stevilnimi drugimi prednostmi so tudi ponovno naročilo, opomniki, možnost dostave na več naslovov itd.

Ali moram ustvariti svoj račun, če želim opraviti nakup?
Ne, nakup na strani TENA Trgovina lahko opravite brez registracije. Pri večkratnem nakupovanju preko spletne strani TENA Trgovina pa vam registracija prinaša številne prednosti, z enostavnejšim in hitrejšim nakupovanje.

Ne spomnim se svojega gesla. Kaj lahko storim?
Če ste pozabili svoje geslo, kliknite na "Pozabljeno geslo". Vaše geslo se bo ponastavilo, svoje novo geslo pa boste prejeli po elektronski pošti na e-poštni naslov, ki ste ga navedli ob registraciji. V nekaterih primerih je to sporočilo lahko premaknjeno med nezaželeno pošto. Svetujemo vam, da si izberete tako geslo, ki si ga boste zlahka zapomnili.

Ali lahko spremenim ali posodobim svoj e-poštni naslov?
Ne. Vaš e-poštni naslov uporabljamo zato, da lahko prepoznamo vaš račun. Če želite spremeniti svoj e-poštni naslov se morate ponovno registrirati in vpisati nov e-poštni naslov.

Vračila

Prejeto blago lahko vrnete v  8 dneh

Prejeto blago lahko vrnete v osmih dneh. Blago morate vrniti v enakem stanju kot ste ga prejeli. To pomeni, da ovojnina izdelka ne sme biti odprta, oz. poškodovana. Priložite tudi vaše podatke in številko naročila.   

Prosimo bodite pozorni na to, da morate sami poravnati stroške vračila blaga.