Uporaba piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke. Ta odsek nudi informacije o načinu uporabe piškotkov, načinu upravljanja s piškotki in njihovem brisanju.

Kako izbrišete piškotek?

Večina brskalnikov je nastavljena tako, da samodejno sprejemajo piškotke.

V spletnem brskalniku jih je mogoče onemogočiti, a zapomnite si, da boste tako izgubili številne storitve, ki so potrebne za ustrezno delovanje spletnega mesta.

Če želite izvedeti več informacij o piškotkih, si oglejte spletno mesto www.aboutcookies.org, ki vsebuje obsežne in izčrpne informacije o onemogočanju piškotkov z nastavitvami brskalnika in o brisanju že nameščenih piškotkov.

Če želite izvedeti več o brisanju piškotkov iz mobilnega telefona, si oglejte navodila za uporabo telefona.

Kaj je piškotek?

Podatki, preneseni na disk vašega računalnika s spletnega mesta so imenovani piškotki.

To niso računalniški programi, temveč male informacijske datoteke, ki spletnim mestom omogočajo shranjevanje in dostop do informacij o uporabnikovem načinu brskanja po spletu.

Večina spletnih mest uporablja piškotke, saj so ti del orodij, ki omogočajo izboljšave internetne uporabniške izkušnje. Piškotki spletnim mestom omogočajo, da ponudijo storitve po meri (na primer, pomnjenje prijavnih podatkov, ohranjanje izdelkov v košarici, ali prikaz ustreznih vsebin).

Obstajajo različne vrste piškotkov: Začasni piškotki (ali sejni piškotki) so izbrisani, ko se brskalnik zapre; trajni piškotki niso izbrisani, ampak ostanejo v računalniku, dokler niso aktivno izbrisani ali potečejo (kar je odvisno od nastavitve trajanja piškotka na spletnem mestu).

Seznam piškotkov TENA trgovini

To spletno mesto uporablja piškotke, zato da vam lahko zagotovi prilagojeno izkušnjo. Vsakič, ki uporabite spletno mesto, so piškotki preneseni ali odprti. Piškotki so navedeni spodaj.

Namen Vrsta Življenjska doba Lasten ali 3. osebe
Upravlja stanje in profil uporabnika Strogo potrebni piškotki 20 minut Piškotek 1. stranke
Upravlja dovoljenja uporabnika Strogo potrebni piškotki Seja Piškotek 1. stranke
Podpira promet s strani aplikacij Strogo potrebni piškotki Seja Piškotek 1. stranke
Upravlja pojavna okna Funkcionalni piškotki 6 mesecev Piškotek 1. stranke
Spremlja uporabo mesta Ciljni ali oglasni piškotki Sejni piškotki in trajni piškotki Piškotek 3. stranke

 

Strogo potrebni piškotki

Ti piškotki so nujno potrebni za premikanje po mestu in uporabo njegovih funkcionalnosti, kot je dostop do varnih delov spletnega mesta.  Brez teh piškotkov želene storitve, kot je na primer opravljanje nakupa, ne morejo biti izvedene.

Piškotki za storilnost

Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletnega mesta, straneh ki jih obiskuje, in ali spletne strani prikazujejo napake.  Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki identificirajo obiskovalca.  Vse informacije, ki jih ti piškotki zbirajo, so zbrane skupaj in anonimne.  Uporabljajo se izključno za izboljšave delovanja spletnega mesta.

Funkcionalni piškotki 

 Ti piškotki omogočajo spletnemu mestu, da si zapomni vaše izbire (na primer vaše ime, jezik in regijo) ter vam ponudijo izboljšane, osebne storitve.  Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko zbrane v anonimni obliki in ne sledijo vaši aktivnosti na drugih spletnih straneh.

Ciljni ali oglaševalski piškotki

Ti piškotki so uporabljeni za dostavljanje reklamnih sporočil, ki bolj ustrezajo vam in vašim interesom.  Uporabljeni so tudi za omejevanje števila prikazov oglasa in pomoč pri merjenju učinkovitosti reklamne kampanje.  Uporabljajo jih naše oglaševalske mreže z dovoljenji TENA trgovini.  Zapomnijo si, da ste obiskali spletno mesto in to informacijo delijo z drugimi organizacijami, kot so na primer oglaševalci.  Pogosto so ciljni in oglaševalski piškotki povezani s funkcionalnostjo na strani, ki jo ponuja zunanji ponudnik.

 

Sprejem pogojev uporabe

Sprejem teh pogojev uporabe in dostop do spletnega mesta in njegova uporaba pomenijo soglasje z uporabo piškotkov.  Soglasje z uporabo piškotkov je nakazano tudi v nastavitvah vašega spletnega brskalnika.

Uporabniški prispevki

Essity vam lahko omogoči objavo informacij, komentarjev, ali drugih vsebin na našem spletnem mestu, socialnih omrežjih ali drugih internetnih storitvah. Tako se poveča pretok informacij o Essity in naših izdelkih. Oglejte si pogoje takšnih objav, ki so navedeni zgoraj.

Ne prispevajte informacij o tretjih osebah, razen v primeru, ko lahko predložite dokaz o njihovem soglasju s tovrstno objavo.