Pravilnik o piškotkih

To spletno mesto uporablja piškotke. V naslednjem razdelku boste prejeli podrobne informacije o uporabi piškotkov in vaših možnostih za njihovo sprejetje ali zavrnitev.

Kako uporabljamo piškotke

Ker spoštujemo vašo pravico do zasebnosti, lahko zavrnete uporabo nekaterih piškotkov. Za ogled več informacij in spremembo naših prevzetih nastavitev kliknite na gumb „Nastavitve piškotkov“. Kljub temu lahko z blokiranjem nekaterih piškotkov vplivate na vašo izkušnjo spletnega mesta in storitev, ki jih ponujamo. 

Ko na naši pasici o piškotkih sprejmete vse piškotke, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za namene izboljšanja navigacije po spletnem mestu, analiziranja uporabe spletnega mesta in pomoči pri naših trženjskih dejavnostih. Če spremenite nastavitve piškotkov (bodisi prek naše povezave do nastavitev piškotkov ali v vašem brskalniku), bo spletno mesto delovalo brez zgornjih izboljšav.

Kaj je piškotek?

„Piškotki“ so majhne podatkovne datoteke, ki se s spletnega mesta prenesejo na trdi disk vašega računalnika. Piškotki niso računalniški programi, temveč zgolj majhne besedilne datoteke, ki spletnim mestom omogočajo shranjevanje in zbiranje informacij o navadah iskanja uporabnika interneta. Večina spletnih mest uporablja piškotke, saj so del nabora orodij in izboljšujejo uporabniško izkušnjo na internetu. Piškotki spletnim mestom omogočajo zagotavljanje osebno prilagojenih storitev (npr. shranjevanje podatkov za prijavo, ohranjanje izdelkov v nakupovalni košarici ali prikazovanje relevantnih vsebin).

Seznam piškotkov TENA trgovini

To spletno mesto uporablja piškotke, zato da vam lahko zagotovi prilagojeno izkušnjo. Vsakič, ki uporabite spletno mesto, so piškotki preneseni ali odprti. Piškotki so navedeni spodaj.

Namen Vrsta Življenjska doba Lasten ali 3. osebe
Upravlja stanje in profil uporabnika Strogo potrebni piškotki 20 minut Piškotek 1. stranke
Upravlja dovoljenja uporabnika Strogo potrebni piškotki Seja Piškotek 1. stranke
Podpira promet s strani aplikacij Strogo potrebni piškotki Seja Piškotek 1. stranke
Upravlja pojavna okna Funkcionalni piškotki 6 mesecev Piškotek 1. stranke
Spremlja uporabo mesta Ciljni ali oglasni piškotki Sejni piškotki in trajni piškotki Piškotek 3. stranke

 

Strogo potrebni piškotki

Ti piškotki so nujno potrebni za premikanje po mestu in uporabo njegovih funkcionalnosti, kot je dostop do varnih delov spletnega mesta.  Brez teh piškotkov želene storitve, kot je na primer opravljanje nakupa, ne morejo biti izvedene.

Piškotki za storilnost

Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletnega mesta, straneh ki jih obiskuje, in ali spletne strani prikazujejo napake.  Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki identificirajo obiskovalca.  Vse informacije, ki jih ti piškotki zbirajo, so zbrane skupaj in anonimne.  Uporabljajo se izključno za izboljšave delovanja spletnega mesta.

Funkcionalni piškotki 

 Ti piškotki omogočajo spletnemu mestu, da si zapomni vaše izbire (na primer vaše ime, jezik in regijo) ter vam ponudijo izboljšane, osebne storitve.  Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko zbrane v anonimni obliki in ne sledijo vaši aktivnosti na drugih spletnih straneh.

Ciljni ali oglaševalski piškotki

Ti piškotki so uporabljeni za dostavljanje reklamnih sporočil, ki bolj ustrezajo vam in vašim interesom.  Uporabljeni so tudi za omejevanje števila prikazov oglasa in pomoč pri merjenju učinkovitosti reklamne kampanje.  Uporabljajo jih naše oglaševalske mreže z dovoljenji TENA trgovini.  Zapomnijo si, da ste obiskali spletno mesto in to informacijo delijo z drugimi organizacijami, kot so na primer oglaševalci.  Pogosto so ciljni in oglaševalski piškotki povezani s funkcionalnostjo na strani, ki jo ponuja zunanji ponudnik.

Sprejem pogojev uporabe

Sprejem teh pogojev uporabe in dostop do spletnega mesta in njegova uporaba pomenijo soglasje z uporabo piškotkov.  Soglasje z uporabo piškotkov je nakazano tudi v nastavitvah vašega spletnega brskalnika.

Uporabniški prispevki

Essity vam lahko omogoči objavo informacij, komentarjev, ali drugih vsebin na našem spletnem mestu, socialnih omrežjih ali drugih internetnih storitvah. Tako se poveča pretok informacij o Essity in naših izdelkih. Oglejte si pogoje takšnih objav, ki so navedeni zgoraj.

Ne prispevajte informacij o tretjih osebah, razen v primeru, ko lahko predložite dokaz o njihovem soglasju s tovrstno objavo.